Over ons

Invented 4 kids™ is in 2011 opgericht door uitvinder en ondernemer Guus Welling. Zijn passie is het ontwikkelen van producten voor ouders en kinderen, die het opgroeien op een leuke en originele manier ondersteunen. Guus is vader van Teun (2) en Evelien (4).

Hoe is het begonnen?
De eerste ideeën stammen uit zijn studententijd. Na enkele jaren verkoop- en marketingervaring (o.a. bij Nutricia) begon hij in 1999 voor zichzelf om zijn eerste idee  ‘de Plassticker™’ te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Inmiddels hebben miljoenen jongetjes in binnen- en buitenland, thuis en/of op de basisschool met behulp van Plasstickers™ goed leren richten. Na dit succes volgden diverse producten op het gebied van zindelijkheidstraining.

Zoveel mensen, zoveel ideeën
Naast het ondernemen met ideeën heeft Guus jarenlang het uitvinderspreekuur bij de Kamer van Koophandel verzorgt. Hier heeft hij meer dan 600 mensen met een idee geadviseerd.

Uit deze spreekuren is gebleken dat jonge ouders vaak inventief zijn als het om productideeën voor baby’s en kinderen gaat. Echter een goed idee tot een concreet product ontwikkelen en het vervolgens internationaal op de markt brengen, blijkt in de praktijk vaak lastig. Terwijl een goed idee een markt verdient.

Voor deze inventieve mensen en voor geïnteresseerden in inventieve en praktische baby- en kinderproducten is Invented 4 kids™ opgezet.

Invented 4 kids™

Geulstraat 5hs
1078 KW AMSTERDAM

T +31(0)6 215 654 80

info@plassticker.nl

GoToHomeButton